За нас
Hamilton House - издателство с огромен капацитет в ELT сектора - вече и в България !

Скъпи колеги,

Благодарение на Вас и Вашия професионализъм, Hamilton House е една от най-бързо разрастващите се компании за английска учебна литература в света. Нашите учебници и помагала се използват от все повече и повече частни и държавни училища по света.

Ние, от Hamilton, сме напълно наясно, че да преподаваш английски език е много трудна и взискателна задача. Учителят има нужда от иновативни, висококачествени ресурси, за да вдъхновява своите ученици. Авторският и редакторският екип в Hamilton House е с огромен преподавателски и методически опит от целия свят. Разчитайки на този опит и обратната връзка от учителите по света, ние създадохме богат спектър от учебни материали, които да мотивират и помагат на Вашите ученици да изучават английски език.

Екипът на Hamilton House Bulgaria се включва в голямото семейство на Hamilton House през 2017 година. 

Днес, в часовете Ви, колеги, героите на Fizz и Roby вдъхновяват и забавляват най-малките! По-големите Ви ученици мечтаят да пътуват и правят своите открития с Amazing English, или, да бъдат "готините" от бенда в училище, също като героите от Hot Shots Shooting Stars Story. Лесна е и подготовката за международни сертификатни изпити, защото нашите помагала са интерактивни, иновативни , изцяло с обновен формат и интересно съдържание.

Всички, с които сме се срещали или сме разговаряли, виждат в нас: навременна подкрепа, професионален методически съвет и бързо и качествено обслужване!

 

С пожелания за успешната учебна година!

Екипът на Hamilton House Bulgaria.


Е-мейл

Ако имате някакви въпроси не се колебайте да ни пишете.

Изпрати ни е-мейл


Телефон

Ще се радваме да ви чуем ако предпочитате този метод на комуникация.

Обади ни се сега


Facebook

Можете да ни намерите и във Facebook. Отговаряме бързо.

Станете ни приятел

Нашата цел

Искаме да променим Вашите възприятия за това колко лесно може да бъде обучението по английски език. Учебниците и учебните помагала, които предлагаме, са иновативни и мотивиращи, създадени по най-модерна методика.

Новини

Абонирайте се за новини относно нашите издания, промоции и предстоящи премиери.